Over ons

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Bij Autoschade Herstel De Koster weten we dat als geen ander. Met ruim 40 jaar ervaring mogen we ons met recht specialist noemen in het herstellen van personenauto’s, lichte bedrijfsvoertuigen en caravans. Wij helpen u dan ook graag weer de weg op!

Persoonlijke service

Bij Autoschade Herstel De Koster vinden we het belangrijk dat u tevreden de deur uit gaat. Daarom staat een persoonlijke service bij ons voorop:

  • We nemen de tijd voor het opnemen van uw schade en luisteren naar uw wensen
  • We helpen u bij het invullen van het schadeformulier
  • Bij spoed zijn we flexibel in onze planning, en zorgen we dat uw schade snel verholpen wordt

Kwaliteit gegarandeerd

We werken met ervaren medewerkers en de nieuwste reparatietechnieken voor alle automerken. Naast de reparatie van carrosserieschades, is Autoschade Herstel De Koster gespecialiseerd in het herstellen van autoruitschades. We zijn aangesloten bij initiatieven die onze kwaliteit erkennen zoals:

  • Vertrouwens reparateur Interpolis Achmea
  • FOCWA en Eurogarant
  • Autoschade Herstel Groep Nederland

Caravanschade

Met speciale apparatuur repareren we delen van profielwanden. Of we herstellen de schade met alternatieve methodes, zoals kunststofreparatie of het bijspuiten van lakschades. Na iedere reparatie volgt een veiligheidsinspectie zodat u met een gerust hart weer de weg op kan.

Garantie op herstelwerk

Is er onverwacht toch iets mis met ons herstelwerk? Dan kunt u met een gerust hart bij ons terugkomen; op alle reparaties bieden we 4 jaar garantie óf fabrieksgarantie.