Skip to main content

DIENSTEN

Auto Schadeherstel De Koster - Udenhout
Je trouwe vierwieler

Auto's

Wij begrijpen dat jouw auto soms onmisbaar is en dat het meer kan zijn dan een alleen vervoersmiddel. En zo gaan wij ook met jouw auto om. Vervangend vervoer kan geregeld worden en wij repareren de schade altijd zo snel mogelijk…

Onze reizigers

Caravans en campers

Een caravan of camper is net even wat anders dan een auto. Hoewel het misschien hetzelfde lijkt, is de manier waarop ze gebouwd zijn echt anders. Daarom hebben we speciale apparatuur waarmee we delen van de profielwanden repareren en herstellen we soms de schade met alternatieve methodes, zoals kunststofreparatie. Iedere reparatie krijgt een veiligheidsinspectie zodat je weer veilig op reis kunt.

caravans - Auto Schadeherstel De Koster - Udenhout
motoren - Auto Schadeherstel De Koster - Udenhout
Onze toffe tweewieler

Motoren, scooters en brommers

Wanneer je een motor, scooter of brommer rijdt kan het ook zijn dat je geconfronteerd wordt met schade en dan wil je dat er goed voor je tweewieler gezorgd wordt. Gelukkig hebben wij specialisten die precies weten hoe deze schades hersteld moeten worden zodat jij zo snel mogelijk weer op pad kunt.

Easy 2 Fix

Een klein krasje of deukje, het lijkt niet zoveel verschil te maken. Toch kan het zijn dat, wanneer je je auto wil inruilen, hij daardoor een stuk minder waard is. Zonde. Je wil die schade wel laten repareren maar je wilt ook graag vooraf weten wat dit kost.

Met Easy 2 Fix heb je de mogelijkheid om gratis een scherpe offerte van ons te krijgen. Je upload je foto van de schade en ontvangt binnen 24 uur een geheel vrijblijvende offerte. De uitkomst zal je verbazen. Autoschade repareren is namelijk niet zo duur als veel mensen denken.

autoschade-herstel-easy-2-fix

Industrieel

Wil je bijvoorbeeld je reclamebord een andere kleur geven of past de kleur van je beveiligingscamera’s niet (meer) bij de kleur van je pand? Ook dan kunnen we je helpen! We hebben immers alles in huis: van spuitcabines, stickerdeskundigen tot kleurexperts.

Simpel gezegd: Ook alles wat niet gemotoriseerd is kunnen we aan.

Wij houden wel van een uitdaging!

Cosmetisch
en
complex

Wij kunnen elke vorm van schadeherstel aan. Of het nu draait om een volledig herstelinclusief richten / vervangen van airbags (complex) of niet meer dan een klein krasje (cosmetisch), wij kunnen je altijd helpen!

Wat precies het verschil is tussen cosmetisch en complex? Voor ons maakt het niet zoveel verschil omdat we de juiste mensen in dienst hebben die hun handen nergens voor om draaien. Hoe aparter de klus des te groter de uitdaging . Het mooie van ons vak is dat elke schade weer anders is.

Restauratie

Je bent trots op je klassieker, maar ze is niet meer zoals je haar zou willen. Een volledige restauratie is wat haar nog gaat redden. Je wil dat jouw klassieker terug komt in haar originele staat.

Wij zien het als een waar voorrecht om jouw klassieker weer terug te brengen in de staat zoals jij haar het liefste ziet. Als nieuw, alsof ze recht uit de showroom rijdt. We zijn niet voor niks ‘Member of Classic Car Colors Glasurit‘.

Neem gerust eens contact met ons op, zodat we het hele proces rustig met je kunnen doornemen.

Overigens kun je ook voor het deels restaureren van je voertuig bij ons terecht.

Glas

Autoruitschade? Onze glasexpert zorgt ervoor dat je ruit snel en vakkundig wordt gerepareerd of vervangen.

We hebben hiervoor de expertise en materialen in huis, dus laat een reparatie nooit lang op zich wachten.

Ramon de Koster

“Een tevreden klant is belangrijker dan snel geld verdienen.”

Back to homepage