Skip to main content

OVER ONS

Autoschade Herstel Oisterwijk

Ons bedrijf

Autoschade Herstel Oisterwijk kenmerkt zich door het persoonlijke karakter waar de klant nog echt centraal staat. We zijn groot genoeg om de flexibiliteit te bieden waar jij als klant naar op zoek bent, maar verliezen daarbij de persoonlijke aandacht voor jou niet uit het oog. De maximale focus ligt bij ons op het leveren van uitmuntende kwaliteit. Door ons zelf te blijven ontwikkelen in de nieuwste technieken kunnen we deze kwaliteit ook blijven garanderen.

Wij snappen dat een schade altijd vervelend is, dus nemen wij zoveel mogelijk van je zorgen uit handen. We nemen de tijd om de schade op te nemen, luisteren naar je wensen, helpen je bij het invullen van het schadeformulier en de afhandeling van de schade. Wij willen niet de goedkoopste zijn, wel de beste! En daarmee zeggen we niet dat we niet kunnen concurreren tegen andere aanbieders. Bij ons is afspraak gewoon afspraak. Altijd persoonlijk, helder en duidelijk.

Eigen risico

In de meeste gevallen kunnen wij je auto, caravan, camper of tweewielerschade repareren zonder verhoogd eigen risico. Mocht de maatschappij toch het eigen risico verhogen, dan nemen wij de extra kosten voor onze rekening. Heb je nog twijfels? Neem dan contact op en vraag naar de mogelijkheden.

Certificering
en
erkenningen

Door onze erkenningen van o.a. Focwa Totaal Schadeherstel, Duurzaam repareren, Groen schade herstel en Classic Car Color Member weet je dat jouw voertuig met de juiste zorg, volgens de hoogste standaard en met oog voor detail behandeld wordt. Daarnaast werken wij conform richtlijnen die een zo gering mogelijke belasting van het milieu met zich meebrengen.

Schade verhaalservice

Het kan zo zijn dat je het met je verzekeraar niet eens bent (of kunt worden). Heb je een nieuwe schademelding? Kom je er niet helemaal uit met je verzekeraar? Of wil je de door jouw geleden schade verhalen op de tegenpartij? Wij helpen waar mogelijk! Ongeacht bij welke verzekeraar of via welke assurantietussenpersoon je verzekerd bent. Wanneer de schade ook daadwerkelijk gerepareerd wordt is deze service gratis.

Het schadeformulier kun je gemakkelijk invullen op deze pagina.
Je kunt je schade mobiel melden via deze link.

Autoschade
Herstel Groep (NL)

Autoschade Herstel Oisterwijk is aangesloten bij de Autoschade Herstel Groep. Deze grote landelijke autoschadeketen heeft als doel up-to-date vakkennis, enthousiasme en passie te combineren met de meest innovatieve reparatietechnieken. Deze gezamenlijke doelen vormen een perfecte samenwerking.

Focwa

Autoschade Herstel Oisterwijk is een door Focwa gecertificeerd schadeherstelbedrijf. Focwa heeft een kwaliteitsstandaard ontwikkeld en daarom toetsen zij ons op vakmanschap, innovatiekracht, veiligheid en ondernemerschap. Hierdoor krijg je bij ons o.a. vier jaar garantie, originele onderdelen en heldere prijsafspraken.

Opel Erkend

Wij zijn een ‘Opel Erkend’ schadeherstelbedrijf. Dit houdt in dat we beschikken over het juiste gereedschap en originele Opel onderdelen gebruiken. Je profiteert van vier jaar garantie van Opel op de reparatie en behoudt de garantie op je Opel, incl. twaalf jaar doorroest-garantie.

Eigen risico

In de meeste gevallen kunnen wij je auto-, caravan, camper of tweewielerschade repareren zonder verhoogd eigen risico. Mocht de maatschappij toch het eigen risico verhogen, dan nemen wij de extra kosten voor onze rekening. Heb je nog twijfels? Neem dan contact op en vraag naar de mogelijkheden.

Certificering en erkenningen

Door onze erkenningen van o.a. Focwa Totaal Schadeherstel, Duurzaam repareren, Groen schade herstel en Classic Car Color Member weet je dat jouw voertuig met de juiste zorg, volgens de hoogste standaard en met oog voor detail behandeld wordt. Daarnaast werken wij conform richtlijnen die een zo gering mogelijke belasting van het milieu met zich meebrengen.

Schade verhaalservice

Het kan zo zijn dat je het met je verzekeraar niet eens bent (of kunt worden). Ongeacht bij welke verzekeraar of via welke assurantietussenpersoon je verzekerd bent. Heb je een nieuwe schademelding? Kom je er niet helemaal uit met je verzekeraar? Of wil je de door jouw geleden schade verhalen op de tegenpartij? Wij helpen waar mogelijk! Wanneer de schade ook daadwerkelijk gerepareerd wordt is deze service gratis.

Het schadeformulier kun je gemakkelijk invullen op, deze pagina.
Je kunt je schade mobiel melden via, deze link.

Autoschade Herstel Groep (NL)

De Koster is aangesloten bij de Autoschade Herstel Groep. Deze grote landelijke autoschadeketen heeft als doel up-to-date vakkennis, enthousiasme en passie te combineren met de meest innovatieve reparatietechnieken. Deze gezamenlijke doelen vormen een perfecte samenwerking.

Focwa

Autoschadeherstel De Koster is een door Focwa gecertificeerd schadeherstelbedrijf. Focwa heeft een kwaliteitsstandaard ontwikkeld zij toetsen ons op vakmanschap, veiligheid, ondernemerschap en innovatiekracht. Hierdoor krijg je bij ons o.a. vier jaar garantie, originele onderdelen en heldere prijsafspraken.

Opel erkend

Wij zijn een ‘Opel Erkend’ schadeherstelbedrijf. Dit houdt in dat we beschikken over het juiste gereedschap en originele Opel onderdelen gebruiken. Je profiteert van vier jaar garantie van Opel op de reparatie en behoudt de garantie op je Opel, incl. twaalf jaar doorroest-garantie.

Vakmanschap sinds 1969

Historie

In 1969 richtten André en Annelies De Koster het Autoschade Herstel De Koster op. Met veel passie voor het vak ontwikkelden zij zich tot een begrip in de branche. Van jongs af aan draaide Ramon De Koster mee in het bedrijf van zijn ouders en in 2006 nam hij het stokje van ze over. Ondanks dat André en Annelies een stapje terug hebben gedaan, blijven hun basiswaarden overeind. Persoonlijk contact, korte lijnen en altijd die extra stap meer zetten voor de klant, dat is waar het bij ons om draait. Met 50 jaar ervaring durven wij met een gerust hart te zeggen dat we goed zijn in schadeherstel. Heel goed zelfs!

Vanaf september 2024 verhuist het bedrijf naar de nieuwe locatie aan de Beneluxstraat 15 in Oisterwijk. Met deze mijlpaal verandert ook de bedrijfsnaam in Autoschade Herstel Oisterwijk. Met de geboorte van Autoschade Herstel Oisterwijk, bundelt Ramon zijn krachten met collega Leon Kuypers van Auto Kuypers (Bosch Car Service), al sinds jaar en dag gevestigd aan dezelfde straat in Oisterwijk. Gezamenlijk vormen zij een compleet mobiliteitscentrum waar ze klanten uit de gehele regio van A tot Z ontzorgen: van schadeherstel tot (periodiek) onderhoud en van verkoop tot reparaties.

Bij ons werken?

Vacatures

Op dit moment hebben wij geen openstaande vacatures, maar wij staan altijd open voor vakmensen die ons vak begrijpen en met net zoveel passie als ons werken. Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Stuur je CV met motivatie dan naar ramon@kosterautoschade.nl.

Back to homepage