Skip to main content
autoschadeherstel-groep-de-koster-header

Wij maken je auto verkoopklaar

Nieuw bij De Koster!

Wanneer de leasetermijn van je auto (short- of private) afloopt en je de auto inlevert, wordt deze door de leasemaatschappij verkocht. Vaak blijkt dan ineens dat ze je voor elk klein krasje of minuscuul deukje het eigen risico in rekening brengen (en dat kan flink oplopen). Om dat te ondervangen hebben we DE KOSTER REMARKETING opgezet. Dit concept is trouwens ook handig als je je eigen auto wil verkopen en je wil er de allerbeste prijs voor krijgen!

Glasreparaties

Heb je een kleine barst of steenslag in één van je ruiten, dan zorgen we dat dit gerepareerd wordt. Mocht het echt nodig zijn, dan vervangen we zelfs de hele ruit. Wij doen alles om ervoor te zorgen dat de auto in een topconditie teruggaat naar de leasemaatschappij of klaarstaat voor een goede verkoop.

Kleine lakreparaties

We zorgen ervoor dat kleine krasjes of deukjes worden gerepareerd. Dit doen we uiteraard op de zorgvuldige wijze die je van ons gewend bent. Zo ziet jouw auto eruit alsof hij rechtstreeks uit de showroom komt rijden. Klaar voor de (door-)verkoop.

Volledige poetsbeurt

Je auto krijgt een volledige poetsbeurt. Dat wil zeggen dat de auto een totale schoonheidsbehandeling krijgt, zowel van binnen als van buiten. Hij wordt gewassen, het interieur wordt perfect gereinigd en vlekken op de bekleding worden waar mogelijk verwijderd. Zelfs de kofferbak wordt onder handen genomen. Tot slot worden de banden en kunststof delen weer op kleur gebracht.

Vaste prijs

Wanneer je met je auto bij ons komt voor remarketing lopen we samen met je om de auto heen en bekijken we samen de schades of oneffenheden. Daarna stellen we een rapport op en geven we aan wat de kosten zijn voor de totale remarketing. Om onduidelijkheid uit de weg te gaan, starten we pas met remarketing als we je schriftelijke akkoord hebben. Dus je weet altijd vooraf waar je aan toe bent.

Meer weten?

Twijfel je nog over remarketing? Of weet je niet of dit ook voor jouw auto interessant is?
Neem dan even contact met ons op.

Telefoonnummer: 013-5112067
E-mail: schade@kosterautoschade.nl

Back to homepage